VTM KADET VOLLENBAK WK EVENTJES TE GAST IN ZWALM

Michiel,Callebaut bekend van het VTM KIDS-programma Vloglab, zoekt van maandag tot donderdag om 16.45 uur uit wat de KADET-kijkers willen weten over het WK.   In het weekend zijn er marathonuitzendingen van Vollenbak WK. De afleveringen zijn ook te volgen via de VTM KIDS-app.

Michiel probeert in ‘Vollenbak WK’ verschillende challenges uit zoals de Penalty challenge met U21-spelers – jonge Duivels -, waaronder Siebe Schrijvers. Daarnaast brengt Michiel reportages over en met bekende voetballers: zo leert hij dansmoves aan Dries Mertens en probeert hij maar liefst 4 wereldrecords te verbreken. Zo probeert hij met Qmusic-dj Vincent Fierens het wereldrecord Fastest Football Kick te verbreken en ook wereldrecords om ter meeste volley’s, zitbal koppen en Panna zijn niet veilig voor Michiel.

Samen met Martijn Debbaut, een vriend en Belgisch kampioen Panna en Vice-kampioen Freestyle, die ooit in de halve finale van ‘Belgium’s Got Talent’ stond, trekt Michiel ook naar Sotsji om daar samen met de supporters de sfeer op te snuiven. Ze bereiden hun reis naar de speelstad samen voor met KAA Gent-speler Brecht Dejaegere. Michiel gaat ook trainen met Jari Dewolf, een keeper met één arm en speelt samen met het 12-jarige supertalent Rayan Bounida.

22-jarige vlogger Michiel heeft 160.000 volgers op YouTube
De 22-jarige Michiel uit Zottegem is naast een getalenteerde voetballer, de vlogger achter het Youtube-kanaal MiAndMore. Michiel bereikt met zijn voetbalvlogs maar liefst 160.000 abonnees en ook op Instagram heeft hij 25.000 volgers die fan zijn van zijn voetbaltricks.

‘Vollenbak WK’, vanaf 11 juni van maandag tot donderdag om 16.45 uur op KADET. In het weekend marathonuitzendingen.

Voor opnames van Vollenbak WK mocht het DUO gebruik maken van de Lamborghini van garage Vanderhaeghen Nico welke helemaal gepimt is in de Belgische tricolor!

X