RODE DUIVELSWEDSTRIJDEN OP GROOT SCHERM.

En weg zijn wij …

of beter gezegd “zijn zij” want onze Rode Duivels zijn ondertussen al naar Rusland vertrokken. Zoals ook heel wat Belgische fans waaronder niemand minder dan onze Lierdese schepen Steven Vekeman.

Maar waarom zo ver reizen als we, bij manier van spreken, in onze eigen achtertuin alle matchen van onze Rode Duivels op groot scherm kunnen volgen.

Het idee …

om de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm uit te zenden kwam oorspronkelijk van Schepen van Sport Marc de Ville. Samen met de Sportraad nam hij voor het Europees Kampioenschap het initiatief om alle matchen van de Rode Duivels op groot scherm uit te zenden.

Gemiddeld kwamen er steeds om en bij de 300 supporters opdagen wat natuurlijk steeds de ambiance verzekerde. Hoeden, pruiken, vlaggen en toeters waren niet weg te denken. De supporters gaven op de gekste manieren te kennen welke super fan ze wel waren van ons Belgisch elftal.

Voor herhaling vatbaar.

Hoe kan het anders dan dat de wedstrijden van onze Rode Duivels op dit Wereld Kampioenschap ook op groot scherm worden uitgezonden.

De deuren van OC De Lier gaan één uur voor de aftrap van de wedstrijd open.

De inkom is gratis en er is een offici ële WK VOETBAL te winnen voor de meest originele Rode Duivels supporter.

Wil je onze Rode Duivels aanmoedigen …

noteer dan zeker volgende data en locaties :

Maandag 18 juni 2018,  wedstrijd Belgi ë / Panama om 17u00 in OC De Lier.

Zaterdag 23 juni 2018, wedstrijd Belgi ë / Tunesi ë om 14u00 in de feesttent op het St.Jansplein  te Hemelveerdegem.

Donderdag 28 juni 2018, wedstrijd Engeland / Belgi ë om 20u00 in OC De Lier.