Waauw! Grootste WK-scherm staat in Zottegem!

De Zottegemnaars mogen nog maar eens fier zijn. Drie keer raden waar het grootste WK-scherm uit de regio (en waarschijnlijk ver daarbuiten) zich bevindt?

Juist, in Zottegem 🙂

Het WK-evenement in de Sotto’s tart elke verbeelding en zet Zottegem op de kaart met naast het grootste scherm in de regio (en een verbluffende resolutie) een evenement om u tegen te zeggen, zoals het Zottegem als uitgaans-place to be van weleer betaamt. Wacht dacht je van Pat Krimson en vele andere top-DJ’s als sfeermakers? En uiteraard niet te vergeten de by far sympathiekste Sam Gooris??  Of de duizenden (ook een record in de regio!) toffe en bovenal gratis gadgets (vlaggen, T-shirts, hoeden…)?

Zie je op de foto’s dat er een echte voetbal grasmat werd aangelegd in de Sotto’s? Geloof ons vrij, ook dat zet Zottegem en uiteraard ook de Sotto’s als place to be op de kaart!

De Sotto’s – waar we ondertussen van weten dat het gespecialiseerd is in entertainment voor de ganse familie – wordt omgebouwd tot een Russische voetbaltempel met het beste 40 m ² beeldscherm in haarscherp full HD resolutie en met heel wat randanimatie. Naast de gratis gadgets, aankleding in Russische stijl (met aangepaste dranken) en een muzikaal programma dat zijn gelijke niet kent, wordt er ook gezorgd voor een groot feest buiten. Compleet met springkastelen, een buitenbar en diverse foodtrucks.

Voor alle duidelijkheid: De toegang is gratis en iedereen is welkom!  Na elke wedstrijd volgt ook een afterparty met bekende dj’s, ook dit is helemaal gratis.

Volgens De Beiaard een aanrader om u tegen te zeggen, zeker omdat dankzij de samenwerking met Dance-D-Vision niets aan het toeval overgelaten wordt.

Foto’s met dank aan…

Philippe Velghe Photograghy  –  The best in town!  

Meer info?

WK 2018 – De Belgen op groot scherm – Sotto’s Zottegem

Facebookpagina De Sotto’s

Facebookpagina Dance-D-Vision

X