Kurt De Loor: “Liever burgemeester in Zottegem dan parlementslid”

Kurt De Loor (SP.A) toont zich ambitieus nadat hij door het partijbestuur unaniem werd voorgedragen als lijsttrekker. “Ik wil er alles aan doen om burgemeester van Zottegem te worden”

“Ik hoop dat de inwoners van Zottegem stemmen voor mensen die écht ook dingen doen”, klinkt het. “Met SP.A hebben we al heel wat dingen gedaan voor Zottegem en we zetten daarnaast ook veel dingen in beweging. Als burgemeester wil ik nog veel m éér doen, kleine en grote dingen.”

De Loor verwijst naar het OCMW van Zottegem als sterk bedrijf dat zijn tijd vooruit is. “Zonder SP.A was dit er niet geweest”, verzekert hij. “De dienstverlening is er top. We hebben een nieuw woonzorgcentrum gerealiseerd, een nieuw dagverzorgingscentrum en een lokaal dienstencentrum. En met het Huis van het Kind dat we geopend hebben, wonnen we de federale armoedeprijs voor ons kinderrechtenplan.”

Qua verwezenlijkingen haalt De Loor ook het Egmontjaar aan, het woonplan en het toerisme- en citymarketingplan. “Zottegem bruist als nooit tevoren”, zegt hij. “Ook op Rock Zottegem ben ik samen met ons team vrijwilligers zeer fier.”

“Wat ons gelukt is met het OCMW, moet ons ook lukken voor de Stad Zottegem”, besluit De Loor die nog meegeeft dat hij in het geval hij burgemeester wordt zich geen kandidaat meer zal stellen als Vlaams Parlementslid.”