BBQ bij de mama.

Liefste mama,

Ik wilde je vragen om morgen te komen BBQ-en in mijn tuin. Maar dan moet ik mijn gras nog afrijden, en dat zie je van hier. Ik heb dan maar gebeld naar het Oudenberghof. Ik ga daar elke week eten en meestal is er wel plaats. Je kent de weg. Aan het einde van je straat links en dan altijd rechtdoor. Kom anders rond een uur of zeven.

Ik heb je ook een bloemetje gekocht. ’t Is te zeggen: die mannen van de Chiro stonden hier gisteren aan de deur met bloemen en ik kon niet minder dan een pot kopen. En aangezien ik ze toch zal vergeten water geven zijn ze anders volgende week sowieso voor de vuilbak. Ik ben sinds kort ecologist als het goed uitkomt, zie je?

Ik heb je ook een leuk kado gekocht. Een ingekaderde foto van mezelf. In de Hema zijn de afdrukken zeer betaalbaar en ik vond hier nog een leuke kader op de rommelmarkt. Inpakken hoeft zeker niet? Je weet ondertussen wat er in zit.

Ik weet dat je me een tijdje minder gezien hebt. Maar de naft is duur en ik heb wel beter dingen te doen dan elke week langs te komen. En niets houdt je tegen om zelf eens langs te komen. Kan je gelijk de vuile was mee nemen. Oh ja. Liefst niet op zaterdag en zondag en in de week na acht uur.

Wat betreft die BBQ met de kleinkinderen nu zaterdag? Ik ga dus achter een pakket bij de Renmans en jij zorgt voor de rest? Wat trouwens een beetje raar is, want zij krijgen zakgeld en ik niet. Eigenlijk zouden zij het vlees moeten betalen. Waarom krijgen die koters trouwens zakgeld. Ze hebben nog geen zak uitgestoken?

Allez tot morgen. Probeer op tijd te zijn. En gelieve niet over nonkel Frans te beginnen of ik ben weg.

Je lieve kapoen

Eric x