Achttal nieuwe gezichten op Brakelse Open Vld – lijst

 

Open Vld Brakel schuift 8 nieuwe kandidaten naar voren op hun lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Frisse gezichten die actief en bekend zijn in Brakel en mee hun schouders onder Brakel Boven zetten.

Niet één maar liefst 8 witte konijnen sieren de lijst van Open Vld Brakel. De nieuwe kandidaten zijn voor de Brakelaars geen onbekenden.

 

De jongste nieuwe kandidate is Amber Coppens, geboren op 8 maart 2000, bekend voor haar muzikaal talent.

 

Open Vld wist ook Bartel Seghers te strikken, de bezieler van de succesvolle Brakelse carnaval.

Nog twee jonge actieve en trotse Brakelaars op de lijst zijn Delphine Bogaert, gewezen voorzitter van de Brakelse Jeugdraad en huidig voorzitter van Jong-Vld, en Wesley Roos, gekend van de Broakelse Bollies.

Open Vld Brakel kiest tenslotte resoluut voor sterke vrouwen op de lijst met Sofie Destercke uit Everbeek, actief bij het OCMW, Nancy De Geeter uit Nederbrakel, Jolanne Vander Maelen-Cabo actief in vele lokale verenigingen en Marleen Aubeeck actief bij de Brakelse seingevers.

De andere namen en volgorde wordt later bekend gemaakt.