Prachtige nieuwbouw voor OLV-College Bevegem

Het college van Bevegem kan als alles goed gaat in 2021 beschikken over een prachtige nieuwbouw.

Hij wordt gebouwd aan de achterkant van de huidige gebouwen, er zal hierdoor een verbinding tot stand gebracht worden met de Grotenbergestraat. Er zal plaats zijn voor een polyvalente zaal, extra klaslokalen en een sportzaal met alles erop en eraan. Het college van Bevegem was al lang op zoek naar extra ruimte en dankt de nieuwbouw voor een groot stuk aan huursubsidies van de Vlaamse overheid. Het gaat om een constructie waar een priv é-onderneming het gebouw (het ontwerp is van AiTarchitecten en Murmuur architecten) zal realiseren en het college het gebouw eerst 18 jaar zal huren vooraleer eventueel over te gaan tot de aankoop ervan.

Lees meer via onderstaande link

Indrukwekkende nieuwbouw voor OLV-College Bevegem klaar in 2021