Catharine, Kris en Jens maken de mooiste foto’s

In het kader van ‘Dorp in de kijker’ organiseerde Landelijke Gilde Oosterzele een fotowedstrijd. Tijdens de Sinksenkermis kon je in het IZOO, Dorp in Oosterzele de foto’s bewonderen op de expo ‘Beeldig Landelijk Oosterzele’. In de raadzaal van het gemeentehuis werden de prijswinnaars bekendgemaakt. En de winnaars zijn…Catharine Dammekens (Oosterzele), Kris De Temmerman (Oosterzele) en Jens Goeminne (Scheldewindeke). En of ze fier zijn. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

‘We blikken heel tevreden terug op de expo en danken alvast alle deelnemers aan onze fotowedstrijd. We kregen veel mooie foto’s binnen. We hebben er dertig geselecteerd en uitvergroot. De Appelaar en GILO Oosterzele hebben ook een steentje bijgedragen met een collage van foto’s, met en door kinderen. Waarvoor onze hartelijke dank’, glimt voorzitter Danny Meersman. ‘Tijdens de tentoonstelling kon er gestemd worden op de mooiste inzending. Tot onze tevredenheid mochten we een ruim belangstellend publiek verwelkomen en een ruim deel heeft zijn stem uitgebracht. Na de stemming belanden Catharine Dammekens, Kris De Temmerman en Jens Goeminne in de top drie. Uiteraard hebben we hen bekroond met prachtige prijzen’, vervolgt Danny Meersman. Kris ontving een instax fototostel, Kris een dashcam en Jens een digitale fotokader. Ze ontvingen ook hun vergrootte en ingekaderde foto. Blij met de attentie. De winnende foto wordt geschonken aan de gemeente Oosterzele, als aandenken aan ‘Dorp in de kijker’. Wie deelnam aan de stemming maakte kans om een mooie prijs in de wacht te slepen. Dirk Neirinck ontving een streekproductenpakket.
Uit de vele foto’s bleek dat Oosterzele staat voor een prachtige streek, veel moois, aantrekkelijk landschap, een prachtige groene parel, kortom het visitekaartje van Oosterzele. Met de fotowedstrijd wou de dynamische Landelijke Gilde Oosterzele de troeven laten ontdekken van de fusiegemeente Oosterzele. Nog al te veel mensen kennen hun eigen streek niet. Landelijk Oosterzele, een heerlijke plek om ontspannen te genieten. De gemeente is, naast de vele mooie plekjes, allemaal even fotogeniek, ook een centrum van cultuur.        Reporter 17