Burgemeester Dirk De Maeseneer gaat voor derde ambtstermijn

Melle: In GOC Gontrode werd de volledige CD&V/ N-VA lijst gepresenteerd.

De gemeenteverkiezingen komen eraan en dat zal ook Melle geweten hebben. In oktober trekken we met zijn allen weer naar het stemhokje voor de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de vele kandidaten is de laatste rechte lijn naar 14 oktober ingezet. Ze halen dan ook het onderste uit de kan om extra slagkracht te verwerven. In GOC Gontrode werd de volledige CD&V/ N-VA lijst gepresenteerd. Een verrassing is het niet, CD&V en N-VA trekken opnieuw met een gemeenschappelijke lijst naar de kiezer. Beide partijen hebben, op een paar eigen accenten na, dezelfde visie voor het toekomstbeleid in Melle. De lijsttrekker van de ploeg is   opnieuw Dirk De Maeseneer , huidig burgemeester(CD&V). 21 enthousiaste en sterke kandidaten – 11 kandidaten van de CD&V , 10 kandidaten van de NV-A  . Negen  nieuwe kandidaten doen hun intrede.

Niet alleen geografisch – van Vogelhoek tot Gontrode – maar ook op het vlak van leeftijd is gezorgd voor een goede spreiding : de lijst telt 1 achttienjarige en 2 negentienjarige kandidaten.
De oudste kandidaat is 65 jaar. De gemiddelde leeftijd der kandidaten bedraagt 47 jaar en in de top 10 staan 6 vrouwen.

Meer informatie over elke kandidaat kan u vinden op   www.Melle2018.be