Oosterzeelse club bezorgt je wandelplezier in Oordegem

In volle vakantietijd geven we je graag een sportieve tip. Zin om eens mee te wandelen? De 24 ste Midzomertocht, die in Oordegem georganiseerd wordt door de Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw, is een ideale uitstap voor het hele gezin en staat garant voor veel wandelplezier.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle ).

Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op zondag 22 juli naar de Midzomertocht in Oordegem. De 6, 10, 14, 18 of 21 km lange wandeltocht biedt heel wat mogelijkheden. Aan u de keuze. De tocht trekt doorheen Kluize, Kraaienhoek, Strijmeers, Papegem, Vlekkem, Smetlede, Impe, Tukmolen, Hofsmeer, Impedorp, Molenbeek, Briel, Blekte, Molenhoek. Tijdens de tocht zie je rozenvelden en boomkwekerijen. De korte afstanden zijn voor gezinnen en rolstoelgebruikers ideaal. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken. In het Ontmoetingscentrum kan je genieten van (streek)bieren (Delirium Tremens), frisdranken, koffie,…en vers gebakken wafels. Deze wandeltocht wil je toch niet missen? Aarzel niet om in te schrijven in het OC, Oordegemdorp 29 in Oordegem. Wie nooit meewandelde, krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u. Interesse? Nog vragen? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be.                       Reporter 17

X