Vlaanderen feest in Melle op het Gemeenteplein

Op 11 juli werd er gefeest vanaf 18 uur aan de parking rond het gemeentehuis. Men kon samen aan tafel voor een pak friet met stoofvlees en daarna een drankje aan de drankstand. Voor de aller kleinsten was er een workshop zeepbellen blazen. Ook de muziek liefhebbers werden niet vergeten zo was het optreden van Mellvids. De roots van deze big band liggen immers in Melle-Vogelhoek, Merelbeke-Flora en Gent-Gentbrugge. Ze brachten een schitterend concert. Onder leiding van Lander De Roo, professioneel jazz pianist, spelen we met een typische big band bezetting met ongeveer 20 muzikanten, in 4 secties : trompet-, trombone-, sax- en ritmesectie aangevuld met een jonge, enthousiaste, getalenteerde zangeres. En om 20 uur het gesmaakt optreden van Pussy Willow, een Belgische rock coverband. De coverband “Pussy Willow” brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met “all-time” rock & dance songs van vroeger en nu. De groep bestaat uit drie broers, een bassende “Godfather” en een Italiaans drumwonder vanuit het verre Napoli.