Circolito

Yeah, daar zijn De Donderdagen!


Er was heel wat volk afgezakt naar de OCMW-site, waar de tweede voorstelling van De Donderdagen plaatsvond.  Het Mechelse circusatelier Circolito! kwam dit jaar met twee productiegroepen ons stadje verblijden. De oudere spelers van Rrrush pakten in de voorstelling ‘It takes two’ uit met acrobatie, jongleren en straffe straps. De veel jongere gasten van Cent Percent werkten met acrobatie, jongleren en groepschoreografie ën.

Nadien konden we genieten op de Graanmarkt van het Hongaarse Duo Uri en Noa Weiss.  Uri & Noa Weiss trekken al een half mensenleven als straattheatermakers de wereld rond. In de nieuwe show ‘Kaborka’ komt hun hele levensreis keurig samen. ‘Kaborka’ is een kleine, maar fijne voorstelling met komedie, pantomime, melodrama, fysiek theater en circus.

Tot op de volgende afspraak!

19 juli: Circus Marcel (BEL) — Vitalski (BEL)
Waar?  De Zwarte Flesch, Schuitstraat, Pollare
Uur?  19.30 uur

19 juli:  TV Oost Vertelling (BEL) met Vitalski
Waar?  De Zwarte Flesch, Schuitstraat, Pollare
Uur?  20.15 uur