Nieuwe Zottegemse turnclub stunt met prachtige prijzen!

Zottegem is een turnclub rijker, met de ruime turnzaal in het Atheneum als thuisbasis: De Zottegymse Salto’s. En ze hebben heel disciplines in de aanbieding!

“Wij bieden kleuterturnen aan, basisturnen maar ook selectiegroepen zoals AGD (toestelturnen), dans&demo en tumbling”, aldus de oprichters Tiffany Van Elsuwege (voorzitter), Els De Sadeleer (ondervoorzitter), Krista Everaert (penningmeester) en Steven Van den Berge (secretaris). “Els en ik geven al jaren les en hebben dus ook al wat ervaring met turnen”, licht Tiffany toe. “Wij hebben beslist om een eigen turnclub op te richten waar wij op onze manier, met onze visie kunnen lesgeven. We willen dit doen op een vernieuwende manier. Krista en Steven stonden meteen achter ons en beslisten om samen mee in het bestuur te stappen. Met ons 4 hebben we met trots De Zottegymse Salto’s opgericht. In onze turnclub staat de gymnast centraal. Wij bieden turnles aan waar 3 dingen centraal staan: plezier, leren en werken op niveau.

Meer info?

Mensen met interesse kunnen zich inschrijven via het inschrijvingsformulier dat te vinden is op de website (www.dezottegymsesaltos.be). Meer informatie zoals het uurrooster enz. is te verkrijgen via het mailadres  info@dezottegymsesaltos.be.

Onthaaldag

Op 18 augustus is een er onthaaldag in het Koninklijk Atheneum om de nieuwe leden al eens te laten proeven van de nieuwe turnclub en deze natuurlijk officieel te openen. Dit gaat door van 14u tot 17u in de turnzaal van het Atheneum. Bereikbaar via de Wurmendries.

De lessen starten op 1 september.

Wedstrijd

“Wij mogen ook 9 bonnen ter waarde van 100€ verloten, gesponsord door wonderreizen te Zottegem, onder de leden die zich inschrijven voor 15 september! Iedereen die zich inschrijft doet automatisch mee. Op 15 september zullen er dan 9 leden worden getrokken die een waardebon zullen ontvangen.”