Ingrid is huishoudhulp van het jaar!

DCO De Bron heeft Ingrid De Loor uit Moortsele verkozen tot huishoudhulp van het jaar.

“Huishoudhulpen zijn van vele markten thuis”, klink het bij De Bron. “Ze poetsen, wassen, strijken, bereiden maaltijden en/of doen boodschappen. We willen onze waardering voor dit werk graag uitdrukken door de job extra in de kijker te zetten. Want die erkenning verdienen ze echt wel.”

Ingrid werkt al bijna 7 jaar bij DCO De Bron als huishoudhulp én is daarnaast ook een vaste waarde in het strijkatelier. “Trouwe vaste klanten, een laag absenteïsme cijfer en kwaliteitsvol werk maken dat ze de titel in de wacht sleept.  De huishoudhulp van het jaar wordt traditiegetrouw letterlijk in de bloemetjes gezet. Voor Ingrid was het even schrikken. De verrassing, bedanking en attentie ontroerden haar.”

X