Herzele sluit zomervakantie af met een muzikaal feest om u tegen te zeggen!

In Herzele wordt de zomervakantie afgesloten met een knaller van formaat, want ook in 2018 wordt de pittoreske gemeente een heuse  Song City!

Op maandag 20 augustus wordt opnieuw een groep gerenommeerde songwriters en zangers uit binnen- en buitenland opgesloten in cultuurhuis De Wattenfabriek. Ze zullen er werken aan nieuwe songs, samen met producers en een resem bekende gastschrijvers. Na een week zwoegen aan die nieuwe nummers geven deze artiesten op  zaterdag 25 augustus om 20u00 een slotconcert aan de Burcht van Herzele.  Ze brengen er nieuwe nummers, maar ook een selectie van hun bekendste hits. De  volledige line-up  van dat concert is ondertussen bekend en aan nostalgie ontbreekt het alvast niet!

*** Garland Jeffreys (‘Matador’ en ‘Wild in the Streets’)

*** Ellen Folley (Meat Loaf en ‘Paradise by the Dashboard Light’)

*** Barbara Gogan (The Passions)

*** Elliott Murphy (werkte nauw samen met Bruce Springsteen)

*** Marcel De Groot (zoon van Boudewijn De Groot)

*** Bart Herman (de favoriet van menig Herzelenaar)

*** Rooftop Renegade

Het concert is dankzij het gemeentebestuur van Herzele  gratis voor iedereen. “Het wordt de ideale afsluiter van een geslaagde zomervakantie”, klinkt het. “Met een zomerse bar, een groot terras, foodtrucks en veeeel muziek.