Zomerfeest Landskouter: een feest voor iedereen

Op zaterdag 11 augustus biedt ‘Zomerfeest Landskouter’ een rijk en gevuld en fantastisch programma. Het Zomerfeest, dat elk jaar vernieuwt, vindt dit jaar plaats in de Sint — Lievensstraat in Gijzenzele. Opnieuw een mooie affiche met rommelmarkt, kidsfestival, retro- en videoparty, eetfestijn en veel muziek vloeit hierbij als een rode draad doorheen het welgevuld programma. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Bezieler Filip Claus, geruggensteund door een enthousiast team, die destijds naam en faam maakte met de succesvolle ‘Mega Open Air’ festivals, wist dit keer Chris Barrow (tweede retro & videoparty), dansstudio Zottegem, zangeres Sabine, Fabi en eigen aanstormend talent Femke de Jonghe te overtuigen om het Zomerfeest op te fleuren. Filip Claus en zijn team willen er nu ook een spetterende editie van maken. Ambiance troef. Er zijn veel redenen om naar de Sint — Lievensstraat in Gijzenzele af te zakken. Het Zomerfeest wordt een knaller.
Vanaf 12 u worden de kinderen en hun ouders tijdens het vijfde Kidsfestival aardig verwend. Met springkastelen, fratsen clown, roofvogelshow, optreden van Femke de Jonghe en Dansstudio Zottegem zullen de kids en hun ouders zich aardig kunnen uitleven. Leuk, om met de hele gezin naar muziek te luisteren en te genieten van pannenkoeken, ijsjes, koffie, frisdranken, bieren,…en zo veel meer. Op het rijk gevuld programma staat ook een rommelmarkt (vanaf 10 u).
Barbecue
Je kan ook vanaf 17 u deelnemen aan het vierde eetfestijn ‘Barbecue à volont é’. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 8 euro. Fabi en Sabine zorgen voor de vrolijke muziek. Vanaf 22 u belooft het een spetterende nacht te worden. Muziekliefhebbers zetten op zaterdag 11 augustus koers naar de Sint — Lievensstraat in Gijzenzele voor een onvergetelijk muziekspektakel met Chris Barrow, die met de retro & videoparty feestelijke ambiance brengt. Je krijgt hits, hits en nog eens hits en bijpassende videoclips op groot scherm. ‘Een bomvolle feesttent, dat is de ambitie’, weet de immer energieke en goedgeluimde Filip Claus. Het allerbelangrijkste is, beste feestvierders, fuifnummers en nachtraven, is dat u zich op het Zomerfeest eens goed laat gaan. Vermijd fear of missing out en zet toch maar gewoon een stap naar de Sint-Lievensstraat in Gijzenzele. En blijven plakken natuurlijk. Info: www.zomerfeestlandskouter.be, Filip Claus, 0477/ 43 53   25, filipclaus@telenet.be.                                         Reporter 17