Een kralensnoer van mooie landschappen

De Oosterzeelse Wandelclub WSV Land van Rhode vzw heeft op woensdag 15 augustus heel wat in petto om wandelaars een fantastische wandeling in Oosterzele te bezorgen. Trek de wandelschoenen aan en vertrek tussen 7 u en 15 u voor een tocht van 6, 10, 14, 18 of 21 km. Aan u de keuze. Neem deel aan de tweede Oogsttocht en haal je inschrijvingskaart in Den Amb8, Lange Ambachtstraat 8 in Oosterzele. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

De organisatie is in goede handen van de WSV Land van Rhode vzw, die al 31 jaar de wandelsport promoot en iedereen de kans biedt om aan de wandeltochten deel te nemen. De tocht slingert langs de mooiste hoekjes van Oosterzele. De tocht slingert langs rustige paden, de Hooimeersbeek, IZOO De Appelaar (rustpost), de Bunkerroute, de Molenbeek (Moortsele),…De fusiegemeente Oosterzele is overspoeld door authentieke en pittoreske paadjes. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven en te genieten. Verwen u zelf met een deugddoende uitstap in Oosterzele. Etienne De Neve stippende als gewoonlijk een parcours uit met veel mooie plekjes. De verrassende tocht biedt voor elk wat wils. Ontdek in uw eigen tempo de schoonheid van Oosterzele. Er staat u een aangename wandeling te wachten. Als wandelen voor u rust en stilte betekent, het ontdekken van het erfgoed, aarzel niet en maak een onvergetelijke wandeling. Wil u op de feestdag van 15 augustus even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit met het hele gezin, vrienden, kennissen,…Ontdek hoe leuk wandelen is. Lekker op adem komen. Een dag met thema ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Wie daarna fan wordt van deze mooie sport zal een uitgebreid scala aan mogelijkheden ontdekken en zich fit voelen. Na de wandeling kan je genieten van vers gebakken wafels, koffie, (streek)bieren, frisdranken, een gezellige babbel en zo veel meer. Zin om mee te wandelen? Info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.                       Reporter 17
X