Brakelse sp.a stelde hun lijst voor

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 werd gisteren de lijst voorgesteld van de Brakelse sp.a in herberg Het Verzet in Parike.
Het programma zal er een stuk groener uitzien vertelt lijsttrekker Hedwin de Clercq.
De namen op de lijst zijn: Hedwin De Clercq, Saskia Schoutteten, Hugo Van Huffel, Franky Bogaert ( vz) , Anette De Vleeschauwer , Dennis Biebaut, Filip Pevenage, Evy Van Den Driessche, Nadine Van Wijmeersch, Nancy Samson, Hugo Conderaerts, Kimberley Anjuyn, Martine De Vos, Micha ël Grignard, Kirsten De Saeger, Cindy De Clercq, Sally Vanderdonckt, Erwin Deurbroeck, Guy Spitaels, Guy Van Den Borre, Mirella Limpens, Lieven De Moor en Johan Thomas.
De partij wil haar verloren zetel van 2012 terug winnen en verder wegen op het beleid.