Zottegymse salto’s doen hun naam alle eer aan!

De onthaaldag van de nieuwe Zottegemse turnclub De Zottegymse Salto’s was gisteren aan groot succes.

De onthaaldag vond plaats in de thuishaven van de club, de sporthal van het Koninklijk Atheneum. De pas opgerichte club kon er al meteen rekenen op meer dan 100 inschrijvingen. “Dit is meer dan we ooit hadden durven dromen”, reageert initiatiefneemster Tiffany Van Elsuwege. “Onze tumbling-, AGD- en mini-star-groepen zitten zelfs al vol. Uiteraard zullen we al het mogelijke doen om groepen bij te maken. We willen als club tenslotte groeien. De limieten zijn doelbewust, om de kwaliteit van onze lessen te garanderen staan we erop om elk kind zoveel mogelijk individueel te begeleiden. Niet voor niets stellen wij onze gymnasten ten alle tijde centraal.”

Tiffany (voorzitter) Els (ondervoorzitter) Krista (penningmeester) & Steven  (secretaris), willen willen langs deze weg de trainers bedanken: Nicky Coppens, Emmelie Piens, Kim Vangansbeke, Sophie De Maerteleire, Veerle De Mol, Jolien Coppens, Yorben & Senne Moreau. “Om er samen met ons te staan in de turnzaal en de ouders te begeleiden en kinderen te helpen bij het turnen”, klinkt het. “Ook Irenka De Sutter willen we bedanken. Zij kon er helaas niet kon bij zijn, maar ze wel heeft geholpen met het uitdenken van de dag. Ook onze vrijwilligers die aan de toog en snoepverkoop stonden zijn wij enorm dankbaar. Maar wie wij het meeste dankbaar zijn zijn de ouders voor hun vertrouwen in ons. Wij begrijpen dat de overstap naar een nieuwe club enorm groot is maar toch hebben zij dit gedaan. Wij hopen dat wij kunnen voldoen aan hun verwachtingen. Samen maken we er een supertoffe club is waar plaats is voor iedereen en iedereen zijn mening. Een club waar de belangen van de gymnast eerst staat. Samen gaan we er een topjaar van maken!”

Praktisch

Inschrijven kan nog altijd via de website of door iemand van het bestuur aan te spreken.

De Zottegymse Salto’s zullen ook aanwezig zijn op de vrijetijdsbeurs op 9 september. Iedereen is er welkom voor informatie en om in te schrijven.