Alain Remue in Brakel ( cel vermiste personen)

De seniorenadviesraad heeft bij haar aanstelling in 2013 de uitdaging aanvaard om het thema “dwalen en vermist zijn bij oudere personen” ook in Brakel bespreekbaar te maken.

Na verschillende activiteiten in de voorgaande jaren wil de raad in samenwerking met de Politiezone Brakel-Maarkedal-Zwalm-Horebeke en de bibliotheek een voorlopig sluitstuk aanbieden: namelijk een lezing door “Mister Missing Person” in eigen persoon: Alain Remue.

Zijn ervaring met vermiste personen bij diverse achtergronden kent in Belgi ë zijn gelijke niet. Hij heeft zich via verschillende vormings- en zorgprojecten speciaal ingezet voor iedereen die met dwalend gedrag te maken heeft.

De lezing gaat door op donderdag 6 september 2018 om 19.30 uur in de polyvalente zaal van Sporthal De Rijdt, Jagersstraat 64, te Brakel.

Gelieve vooraf in te schrijven bij kimberley.vanlierde@brakel.be of 055 43 17 64.

X