Geert De Clercq gaat provinciaal voor Open VLD Zottegem

Geert De Clercq, algemeen beheerder van NV De Clercq en verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van gdcauto, neemt voor Open Vld Zottegem deel aan de provinciale verkiezingen.

“Ondernemen is de bron van alle welvaart”, reageert Geert De Clercq. “Iedereen vaart wel bij een ondernemende provincie. Ik wil mij inzetten om het provinciale beleid meer deze richting uit te sturen.”

Uiteraard is De Clercq ook begaan met het beleid in onze Egmontstad. In Zottegem zal hij ten volle zijn broer, Marnic De Clercq (zaakvoerder Topmen BVBA en Rentmen BVBA), steunen die voor de partij vanop de 5e plaats uitkomt. “Met Geert en Marnic hebben we twee volbloed liberalen die onze partij in Zottegem en Oost-Vlaanderen weer steviger op de kaart kunnen zetten”, klink het bij Open VLD Zottegem voorzitter en lijsttrekker Lode Bruneel. “Ik ben bijzonder blij dat deze ondernemers zich ten volle politiek willen engageren.”

X