Veel goede muziek op Gijzel Kirmesse

Tijdens Gijzel Kirmesse, van vrijdag 24 augustus tot en met maandag 27 augustus, laten Sven Ornelis, Strawberry Jam, Pussy Willow, fanfareorkest Volksopbeuring, Jeuk Liveband For Kids, The Covrettes, Kevain, Sam Gooris, Gunther Neefs, De Helaasheid der Zingen, De Toape Geraapte, Kurt Burgelman Gijzenzele bruisen van het leven. En met Geert en Boer Boerie zijn er ook nog eens steengoede deejays op de ‘kirmesse’.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Ze mogen met een onstilbare podiumhonger en muziekdrift Gijzenzele op stelten zetten. Het publiek, stroomt elk jaar toe om duchtig te feesten, het platform van de Gijzenzeelse verenigingen zorgt er op elke ‘kirmesse’ voor dat het bruist in Gijzel. Ook op de editie 2018 kunnen de muziekliefhebbers vier dagen uit de bol gaan. Wie er de voorbije jaren bij was, zal maar al te graag opnieuw bij het zinderend feest zijn. En leuk meegenomen, veel goede muziek en nog GRATIS ook. Enkel voor de kermisfuif (vrijdag 24 augustus) met Sven Ornelis moet je eventjes in je geldbeugel tasten, toegangskaarten kosten 3 euro in voorve rkoop, aan de kassa laat je 5 euro rinkelen. Naar de andere muzikale events kan je gratis komen kijken. Je wil sfeer, eens uit de bol gaan, power, fiesta, ambiance,…en je zal het krijgen ook. Het dorpsplein in Gijzenzele is ook dit jaar the place to be voor muziek in alle stijlen. De wereld verandert in een razend tempo, maar van sommige dingen verwacht je dat ze nooit zullen verdwijnen. Zoals die goeie ouwe ‘Gijzel Kirmesse’. Voor de geboren en getogen Gijzenzelenaars zijn het hoogdagen van amusement. Het platform van de Gijzenzeelse verenigingen mag fier zijn op het programma 2018. Het menu, met vele gangen, oogt andermaal heel appetijtelijk. De bezoekers weten dit elk jaar opnieuw bijzonder te appreci ëren. Van harte welkom op ‘Gijzel Kirmesse’.        Reporter 17

oosterzele

X