KVG Oosterzele trekt naar Blankenberge, meer dan zon, zee en strand

Op zaterdag 1 september organiseert KVG Oosterzele een trip naar Blankenberge, één van de populairste badplaatsen. Er valt veel te ontdekken. Er is natuurlijk het weidse strand, de zee, de indrukwekkende pier en de legendarische ambiance, maar er is zoveel meer. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Je kan in Blankenberge gezellig shoppen, een natuurreservaat bezoeken, een bezoek brengen aan het serpentarium, het ‘Belle Epoque’ centrum, en je cultuurkennis bijschaven. Wie rondslentert, ontdekt in de straten van Blankenberge unieke belle-epoquepareltjes. Heel wat woningen dateren nog uit de periode tussen 1890 en 1915.
Een greep uit het programma: bij aankomst wordt je meteen ontvangen met koffie en koffiekoek. Om 12 u wordt in de unieke locatie op zee ‘Belgium Pier’ volgende lunch geserveerd in de Southpost Sunset Lounge: soep van de chef met broodjes -Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes of vispannetje met witte wijnsaus, seizoengroenten & krielaardappelen — mousse van Belgische melkchocolade. Uw keuze (vis of vlees) vermelden bij inschrijving. Na het middagmaal ben je vrij om te wandelen, te winkelen, te genieten van eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee, een terrasje meepikken, shoppen,…De trip wordt om 17 u in brasserie ‘Au Luxembourg’ afgesloten met een broodmaal met hesp, kaas, groenten, koffie of thee.
Deelnemen kost 55 euro, leden met een beperking betalen 45 euro. Inschrijven voor 26 augustus bij Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com. Je kan ook storten op rekening BE33 890-5440551-46 KVG Oosterzele met vermelding Blankenberge, naam, aantal personen, en keuze menu vis of vlees. De opstapplaatsen: De Beweging Gijzenzele (8 u 30) en Sporthal De Kluize Scheldewindeke (8 u 45).             Reporter 17
X