Nieuw: marktje in Gijzenzele

Een lovenswaardig initiatief in Gijzenzele. Vanaf maandag 3 september zal er in Gijzel vanaf 7 u tot 13 u wekelijks op maandagvoormiddag een markt plaats vinden. Kramen, kuieren, flaneren, genieten van geuren, kleuren, en zo veel. (R 17, foto DDL).

Kom nu maandag 3 september kennismaken. Je zult versteld staan wat de deelnemende handelaars te bieden hebben. Te koop: kaas, groenten, brood, fruit, kip, vis,…en zo meer. Reden genoeg om eens naar het marktje in Gijzenzele af te zakken. Een rustige plek, die je even laat ontsnappen aan de drukte. Tevens een ideale gelegenheid om mensen samen te brengen en het sociaal contact aan te wakkeren. De deelnemers: Etienne De Backer (fruit), De Mosselman (vis, mosselen, schaaldieren), Patisserie Sofie (brood en banket), De Volle Maan (kaas), De Candyman (snoep), Elke’s kip (kip),…                           Reporter 17