Volle bak ambiance in Balegem – Berg

De liefhebbers van muziek en travestie hebben, na de tweedaagse voor junioren in Balegem — Berg, een bruisende avond beleefd. Het publiek genoot van de optredens van Elvis, Frank Valentino en de schitterende travestieshow van Madame Zaza. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Rudy Colman en Conny Van Herreweghe wilden alweer eens na de tweedaagse de trouwe wielerliefhebbers, klanten, medewerkers en sympathisanten een gratis feest met muziek en show aanbieden. Het werd over de ganse lijn een laaiend feest. Volle bak ambiance op den Berg. Een uitbundige sfeer. Prachtige optredens, glitter en glamour van het gezelschap van Madame Zaza. Zoals gewoonlijk werden alle registers open getrokken. Er viel in Balegem-Berg veel te beleven. Zij die bleven plakken na ‘Balegem-koerse’ beleefden een heerlijke avond. Iedereen had er zin in. De sfeer was opperbest en meermaals uitbundig. Vuur, gloed, zwoele showqueens, (schlager)muziek, een zuiders sfeertje. Het gezelschap van Madame Zaza gooide bij het mannelijk publiek hoge ogen. Attractieve kledij, imitaties van bekende- en wereldvedetten passeerden de revue. Het organiseren zit de Colmans in het bloed. Ze organiseerden ook dit jaar een haringworp. Een aantal gelukkigen won de geldprijzen van 25 euro, 12,50 euro en nog eens 12,50 euro. En daarenboven mochten velen met een mooie naturaprijs huiswaarts trekken. Als er één ding was dat alle aanwezigen met elkaar gemeen hadden, allemaal hadden ze zin om voor een heus feest te zorgen. En een pluim voor Rudy en Conny én het wielercomit é, die den Berg op de kaart blijven zetten.                         Reporter 17