70 jonge atleten sluiten zomervakantie af met atletiekstage

Als sportieve afsluiter van de zomervakantie organiseerde atletiekclub ACG-kern Zottegem voor het 2e  jaar op rij een succesvolle en geslaagde atletiekstage.

Meer dan 70 jonge atleten schreven zich in en konden zich onder de deskundige begeleiding van de trainers een week lang samen vervolmaken in verschillende disciplines, zoals sprinten, verspringen, hordenlopen, kogelstoten, speerwerpen, enz. Er stond zelfs een initiatie in het polstokspringen op het programma. De stage krijgt ook in september een vervolg, met gratis lessen voor iedereen die eens wil proeven van de atletieksport. De talrijke initiatieven én de deskundige begeleiding leverden ACG-kern Zottegem eerder dit jaar trouwens het Zilveren Jeugdsportlabel op, toegekend door het Jeugdsportfonds en Sport Vlaanderen.

Wie de bruisende sfeer en het enthousiasme van ACG-kern Zottegem wil opsnuiven, kan op zondag 9 september langskomen op de Vrijetijdsmarkt (aan de Bevegemse Vijvers) of op één van de volgende trainingsdagen:

op maandag en vrijdag  van 18.30-19.45 u (Stedelijk Sportstadion)

op woensdag van 18.30-19.45 u (Finse Piste, Bevegemse Vijvers)

Meer info:  www.atletiek-acgkernzottegem.be  en  www.facebook.com/acgkernzottegem