Zaterdag 8 september om 19 u 30: KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn klaar voor de clash

Op zaterdag 8 september is het zover, de clash KVV Windeke — Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Kijkt u er ook vol verwachting naar uit? Wie graag h ét pittig derby wil zien, moet zaterdagavond naar het terrein van KVV Windeke. (Reporter 17)

 

 

Hoogspanning gegarandeerd. Alle ingredi ënten zijn er voor een leuke pot voetbal. De fans van beide teams zijn gemobiliseerd om hun team naar de overwinning te schreeuwen. Het derby leeft bij het bestuur, de spelers, de fans. Het wordt meteen een belangrijke graadmeter. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil tegen buur KVV Windeke een goed figuur slaan. Het wordt een speciale match voor Simon De Vroe, Jasper en Jeroen De Graeuwe (ze verkasten naar VGO), die vorig seizoen nog de kleuren verdedigden van KVV Windeke. Ambiance zal er zijn voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is geweten het bestuur van KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele steken veel energie in hun club. De honger bij beide teams is groot. KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele geloven rotsvast in hun ‘new look’ team. Bij de nieuwkomers is er talent, vechtlust en werkkracht. Hoe leerzaam wordt KVV Windeke — Voorwaarts Gijzel Oosterzele? Het wordt een interessante voetbalpartij. Men rekent op spektakel in de burenstrijd. Een wedstrijd met veel intensiteit en pressing.
Prestigeslag
Het wordt zaterdagavond (aftrap 19 u 30 ) een vol huis in Windeke, een toffe affiche van de tweede speeldag. Een gedroomde prestigeslag. Het wordt een match met veel inzet. Het eergevoel is groot. De Windo’s en VGO zijn klaar voor de clash. De confrontatie tussen beide teams weekt speciale gevoelens los. In vroegere tijden waren de duels legendarisch. De burenstrijd wordt spannend. Gaan kijken is de boodschap. Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond 8 september the place to be. Bij veel voetballiefhebbers staat deze derbypartij met stip genoteerd.                                           Reporter 17
Foto
Heel KVV Windeke blij met de terugkeer van sterkhouder Ridgy De Smedt.