Nu al benieuwd hoe het collegium er zal uitzien? Ontdek het vandaag!

Vandaag kan je in het Hof van Nassau (in 3D!) gaan ontdekken hoe het ‘Collegium’ (op de site van het oud-college in Zottegem) er binnen goed twee jaar zal uitzien.

Het startschot werd gisterenavond al gegeven. In de loop van de dag kwamen goed 100 geïnteresseerden een kijkje nemen, ’s avonds was er dan nog de lanceringsreceptie met een woordje uitleg door  architect Filip Buytaert van Studio Farris, Directeur Marc Moutschen van Vanhout Projects, Burgemeester Jenne De Potter en Schepen Peter Vansintjan.

Ook vandaag is iedereen van harte welkom om het project in 3D te bekijken in het Hof van Nassau in Zottegem. Je kan er de plannen inkijken, de prijslijsten overlopen en al je vragen stellen aan de makelaars.

Meer info via www.wijswonen.be en de Facebookpagina van het Collegium