Zottegemse vrijetijdsmarkt: om van te smullen

De vrijetijdsmarkt van afgelopen zondag kon op veel belangstelling rekenen. Niet alleen de cultuurverenigingen, maar ook sport- en vrijetijdsverenigingen bouwden een stand. Het evenement werd aangevuld met een culinaire straat en ook de lokale brouwers en wijnbouwers waren present. Voor de jongsten was er behalve de speeltuin en de natuur een groot springkasteel.

Ondekte jij al deze groene zone aan de Bevegemse Vijvers?

Onthaasten in Zottegem kan op m éér locaties dan in het park van Breivelde en het (ondertussen zeer gewaardeerde) nieuwe Beisloven park. Achter het zwembad van Zottegem ligt nog een mooie groene zone, vlak bij de weide waar menig festival door gaat.

De ambiance was verzekerd  dankzij het heerlijke weer, de vele kraampjes en de fantastische muziek, veelal uit de jaren zeventig, waardoor het zelfs voor de babyboom generatie moeilijk was om stil te zitten. De verenigingen konden op de nodige aandacht rekenen en de eetkramen deden gouden zaken.

Zottegem heeft heel wat troeven.
Stad Zottegem besloot om deze editie niet op het marktplein te laten doorgaan. De keuze heeft zijn voor- en nadelen maar voor de jongeren was het alvast top gezien de vele speelmogelijkheden. De aanwezigen leken de beslissing alvast te waarderen.

Voor heel wat Zottegemnaren was het de uitgelezen kans om nog h éél even na te genieten van een fantastische zomer.