Sp.a Zottegem pakt uit met originele campagne

Joost Franceus laat Jurgen Roman aan het woord

11/09/2018 – Zottegem – De verkiezingen komen steeds dichterbij en massaal schieten de reclameborden in verschillende kleuren uit de grond. De kandidaten uit rode hoek waren echter opvallend stil wat het ophangen van de plakkaten betreft. Begin deze week zag ik eindelijk de eerste opduiken en dan bleken het die van de vorige editie nog te zijn. We vreesden dat Sp.a in de problemen zat. Iemand vergat de affiches te bestellen? De fotograaf was ziek? Het geld is op? Een mens denkt de raarste dingen eerst op zulke momenten. Maar vandaag was onze verbazing groot om te zien dat Sp.a Zottegem uitpakt met een indrukwekkende campagne. Dit verkiezingsjaar pronken de rode kandidaten niet zelf op hun affiches, maar laten ze een Zottegemnaar aan het woord. Via een boodschap op de affiche laten zij weten wat ze graag wensen voor Zottegem.

Wij kijken er naar uit om alle versies van deze plakkaten te zien. Opvallen doen ze alleszins, opdracht geslaagd lijkt ons!

Peter Roman laat zijn dochters Saartje en Mien aan het woord