Ook Groen Oosterzele heeft zijn volledige lijst bekend voor de komende verkiezingen.

Ook Groen Oosterzele heeft zijn volledige lijst bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Op het zomeraperitief van 1 juli pakte Groen Oosterzele uit met een nieuwe voorzitter. Jeroen Logghe volgt Jo Uyttendaele op, die na jaren trouwe dienst de fakkel doorgeeft aan zijn jongere collega. Sfeer was er genoeg op het zomeraperitief van Groen Oosterzele. De vorige voorzitter werd in de bloemen gezet, de nieuwe voorzitter kreeg het platform om de ambities, de speerpunten van het programma en de nieuwe lijst voor te stellen. (Reporter 17, DDL, foto’s Groen).

Groen Oosterzele is ambitieus: “We mikken op een verdubbeling van het aantal zetels (van 2 naar 4). !” klinkt het! Groen komt met een sterk team voor de proppen, met zowel ervaren rotten als nieuwe enthousiastelingen, jonge studenten met frisse idee ën en voeling bij de jeugd, ervaren gepensioneerden met kennis van zaken, gezinnen met kinderen, … alle leeftijdsgroepen zijn vertegenwoordigd. Maar ook professioneel vinden we een interessante mix van ondernemers, ambtenaren, zelfstandigen, werknemers en kaderleden. Of zoals de nieuwe voorzitter het aankondigt: “Een ploeg klaar om te besturen! “Met gemeenteraadslid Roswitha Gerbosch heeft Groen een spontane ervaren lijsttrekker met een sterk netwerk, zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau. Barbara Redant, voormalige frontvrouw van Groen Oosterzele ondersteunt het nieuwe geweld als lijstduwer.