Laadpaal aan tuinpoortje in Munkzwalm


Betrokkene noemt dit pestgedrag van de ergste soort
Een laadpaal vlak bij je woning, eigenaars van elektrische wagens zouden er maar wat blij om zijn. Albert Melkebeke uit de Zwalmlaan daarentegen noemt het exemplaar aan zijn achtertuin het resultaat van pestgedrag. Alberts tuin grenst aan de parking die op de hoek van de Zuidlaan en de Zwalmlaan ligt.
Albert Melkebeke schreef een brief naar het Zwalms schepencollege met zijn grieven. “Hadden ze de paal meer naar de straat gezet ipv. zo diep op deze parking dan had men nog 25m kabel kunnen sparen.
Hier laat ik het niet bij. Ik heb een vergund achterpoortje waar ik nauwelijks nog ga buiten kunnen als er een wagen staat op te laden. Hierbij heb ik een brief gestuurd naar de gouverneur om mijn bezwaren kenbaar te maken. Als dit geen pestgedrag is dan weet ik het niet meer.” Er werd tevens een petitie ondertekend door heel wat buurtbewoners tegen dit voornemen.