Blauw Zwart Supportersavond in Ganzenhof Balegem

Zin in een stevig Blauw — Zwart feestje? Dan moet je op maandag 8 oktober richting Ganzenhof, Houte 33 in Balegem. Club Brugge heeft in Oosterzele en de regio een pak trouwe supporters die veel veil hebben voor hun hartsclub Club Brugge. Eenmaal Blauw — Zwart. Altijd Blauw — Zwart. En leuk meegenomen, de toegang is gratis. (Reporter 17, foto’s DDL).

Het gaat uitstekend met Club Brugge. Dank u wel. Stevig aan de leiding. Het belooft een gezellig avondje te worden in het Ganzenhof Balegem. Het bestuur van de supportersclub Blauw — Zwart Oosterzele meldt het met veel trots. Op maandag 8 oktober (deuren 19 u, aanvang 20 u) tekenen Ruud Vormer (wat een Clubspeler!), drie A — kernspelers, de mobiele Clubshop en de Brugse Beertjes present. Iedereen is welkom. Je kan er kennismaken met de aanwezige spelers. Zeker weten, het wordt bakske vol. Veel supporters uit Oosterzele kozen voor Club Brugge, ze voelen betrokkenheid. Ook in mindere tijden blijven ze Club steunen. Na de prima start in het nieuwe seizoen 2018 — 2019 (19 op 21 ) droomt men nu al stilletjes van een nieuwe kampioenstitel. Onder het genot van pintjes bier, leuke gesprekken, fotoshoot,… wordt het een sfeerrijk Blauw — Zwart avondje in Balegem.                     Reporter 17