Geniet na van het Egmont-bloementapijt en steun 2 goede doelen

Zottegem heeft tijdens de herdenking van de heldendood van Lamoraal Egmont opnieuw geschiedenis geschreven.

Wie de bloementapijten in het Egmontmark niet is gaan bekijken, heeft iets prachtigs gemist. Dit is ons bij De Beiaard zeker niet ontgaan. Al die pracht hebben onze fotografen met behulp van drones vastgelegd. Als herdenking aan dit memorabel feest hebben we in beperkte oplage postkaarten laten drukken. Deze verkopen we en daar hebben we twee goede redenen voor:

Koop Bloementapijt-postkaarten en steun 2 goede doelen

Het eerste goed doel zijn wij, de beiaard online, omdat we als startende onderneming uw steun hard nodig hebben. We bestaan ondertussen al bijna twee jaar, met dagelijks heel veel werk en amper inkomsten. Om uit de kosten te geraken en verder te groeien doen we beroep op sponsors en op u, de lezer die we bij onze dagelijkse inspanningen proberen te dienen.

Belangrijk

De pakketten dienen vooral om ons een financieel duwtje in de rug te geven, maar omdat we het belang van een goed doel maar al te goed beseffen schenken we per verkocht pakket 2,5 euro aan een tweede goed doel, vzw Lichtpunt, dat voedselpakketten bezorgt aan de minst-bedeelden in onze regio. Meer info via deze link.

Wat stellen we voor?

Keuze uit twee pakketten

Pakket 1 aan 12,50 euro:   15 postkaarten waarvan 10 met foto’s van het Macekliers-bloementapijt als onderwerp gemaakt door de Beiaard-fotografen Philippe Velghe en Danny De Lobelle  en gastfotograaf  Jean-Luc Lapaige, 4 postkaarten uitgewerkt door onze Aardbei neven-redactie en 1 unieke  Rudy Van Velzeke postkaart, ons toegezonden vanuit de hemel.

Pakket 2 aan 22,50 euro: pakket 1 + 10 unieke-beiaardpostzegels

Hoe kan je steunen?

Plaats en betaal een bestelling via egmont.beiaard@gmail.com

Reserveer snel want de oplagen zijn beperkt

De Beiaard-redactie dankt u!