Cupcakes tegen dementie!

Dinsdag verkochten de bewoners en personeelsleden van wzc Egmont samen zelf gebakken cupcakes om aandacht te vragen voor Alzheimer.

Een doosje kostte 5 euro. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de Stichting Alzheimer Onderzoek.

Zottegem, pionier op het vlak van dementie

 “In Zottegem zijn we met deze Zottegemse ‘week van de dementie’ niet aan ons proefstuk toe”, reageert schepen van Sociale Zaken Kurt De Loor. “De voorbije jaren zetten we sterk in om van Zottegem een dementievriendelijke stad te maken. We zijn echt een pionier als het gaat om initiatieven rond dementie. Zo hebben we een dementieplan uitgestippeld en zetten we de voorbije jaren tal van initiatieven op. Denk maar aan het draaiboek dementie, de contactclowns, de info-avond met Alain Remue, het praatcafé dementia, de uitleentassen over het thema in de Stedelijke Bibliotheek, de dementiewandeling en de infobundel. Met de ‘Zottegemse week van dedementie’ dragen we opnieuw ons steentje om ook in Zottegem het taboe om overdementie te praten mee de wereld uit te helpen.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X