Download hier uw GRATIS Stemfie

24/09/2018 – Satire – Ruikt u ze al? De Verkiezingen? Wie onze nieuwe burgemeester wordt weten wij bij De Beiaard zelfs niet. Wat wij wel weten is dat het gunstig kan zijn in de gratie te staan bij deze nieuw verkozene. Sinds de komst van de smartphone bestaat de trend om een “stemfie” te nemen. Dit is een selfie in het stemhokje vergezeld van een foto van het bolletje dat werd gekleurd. Deze stuurt men dan door naar de desbetreffende om aan te tonen dat hij/zij op uw steun kon rekenen. Iets wat op latere datum kan aangewend worden om gunsten te verkrijgen van onze nieuwe burgervader.

Het is echter onze plicht u te waarschuwen. Het nemen van zo een stemfie kan u zuur opbreken want deze sport is immers niet toegelaten en kan u een boete tot € 3.000 opleveren voor diegene die het geheim van de stemming niet respecteert.

Maar niet getreurd. Hieronder kan u alvast de stemfies van onze lijsttrekkers VOLLEDIG GRATIS  downloaden. Hou ze bij de hand op 14 oktober en sta vrij elke lijsttrekker een stemfie te sturen. Bij De Beiaard spelen we op zeker!

Stuur gerust een email naar De Beiaard-redactie om aangepaste versies van deze stemfies te ontvangen. Wij beloven nu al stemfies te maken van alle verkozen burgemeesters uit de Vlaamse Ardennen.