Ga op ontdekkingstocht en maak kans op één van de vele prijzen

‘Oosterzele Onderneemt’ organiseert op zondag 7 oktober een uitdagende fiets- en wandelroute langs een aantal handelaars in Oosterzele. Neem deel aan de fiets- of wandeltocht, ga naar Stokerij Van Damme, Issegem in Balegem en vertrek tussen 13 u en 14 u 30. En mooi meegenomen, tijdens de Ontdekkingstocht kunnen de consumenten extra stempels verzamelen door langs te gaan bij de deelnemende handelaars. Met deze extra stempels vergroot je uw kans om één van de vele waardevolle prijzen in de wacht te slepen. (Reporter 17, foto’s DDL).

‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen Gemeentelijke Raad Lokale Economie) gaat je op zondag 7 oktober meteen verwennen met lokale hapjes en drankjes, en voor elke deelnemer met routeplan ligt er een Goodiebag klaar. Laat je leiden door de natuur per fiets of te voet. Ontdek in uw eigen tempo de schoonheid van de fusiegemeente. De tocht slingert langs heel mooie hoekjes. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Wil u op zondag 7 oktober even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende sportieve activiteit met het hele gezin, vrienden, kennissen,…Ontdek bij de deelnemende handelaars de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van de deelnemende handelszaken. ‘Oosterzele Onderneemt’ blijft de lokale economie met verve verdedigen. De handelaars tonen aan dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op uw wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare, gezellige bestemming. De handelaars zijn ook bereikbaar met de wagen. Er wordt je een gezellige drink aangeboden na de tocht. Deelnemen kost 2 euro (inclusief verzekering).
Van 15 september tot 7 oktober loopt de spaaractie waarbij de consumenten met een spaarkaart stempels verzamelen met hun aankopen bij de deelnemende handelaars. Op 7 oktober vindt na de tocht de prijsloting van de spaaractie plaats. Er is een extra prijzenpot van 1.000 euro via Unizo en het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen met enkele topprijzen. De prijsuitreiking zal plaats vinden twee weken na de ontdekkingstocht.                                         Reporter 17