Leef je uit op 80’s Retroparty

Kruis alvast zaterdag 29 september aan in uw agenda. Beleef vanaf 20 u nog eens de jaren 80 in zaal Den Amb8 in de Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele. Als dat geen goed nieuws is. We willen u alvast laten wegdromen van een zalige 80’s party. Bij veel muziekliefhebbers staat deze party met stip aangeduid als niet te missen. Hoe vaak krijgt een mens de kans om steengoede deejays aan het werk te zien? Op zaterdag 29 september, dus. Den Amb8 is daarenboven heel vlot bereikbaar, een uitgelezen locatie voor dit evenement. Een topzaal. Ruime en gratis parking. DJ Geert uit Gijzenzele droomde al jaren van zijn eigen 80’s party. Zijn droom wordt op zaterdag 29 september werkelijkheid. Tickets in voorverkoop zijn te verkrijgen via www.80retroparty.be tegen 5 euro. Zeg zelf, een prikje voor zo’n hemels muziekfeest. Aan de kassa betaal je 8 euro. (Reporter 17, foto DDL).

Het wordt geen doorsnee fuif, wel een heuse belevenis. Voor de echte muziekliefhebbers is het vooral een 80’s party met DJ’s Don Johnson en LT. Castillo. Dit waren de DJ’s van de voormalige TMF 80’s Hits Night party’s, en absoluut de beste DJ’s die in Vlaanderen te vinden zijn. Als opwarmer is er DJ Daddy Cool, een icoon in onze streek als het gaat over ‘midlife’ party’s. Hij brengt 80’s videoclips live in the mix. Op het einde sluit organisator DJ Geert (een klassenbak Deejay, R17) de party af. Alle muziekgenres komen aan bod.
‘We gaan feesten in een kader van de jaren 80. Geen extreem luide muziek of lasershow, wel vintage lichteffecten uit de 80’s. We gaan volop voor een gemoedelijke sfeer, zelfs een beetje actie. The Artistic Wheels Antwerp komen in hun 80’s outfit een rolschaatsdemonstratie geven. Eigen rolschaatsen zijn toegelaten, je kan ze ook ter plaatse huren’, glimt een enthousiaste Geert De Landsheere. ‘Mishmash zorgt voor gratis hairstyling en make-up. Uw nieuwe ‘oude’ look wordt door ons vereeuwigd met een fotoshoot. Uiteraard met een Polaroid toestel, de juiste 80’s attributen en kledij die in de fuifzaal ter beschikking is. Retro video games, zoals Pacman en Tetris zullen de herinnering aan de 80’s weer tot leven brengen. En er is nog veel meer…Kom het ontdekken, als het even kan, in uw beste 80’s outfit. Let wel, het is geen verplichting’, vervolgt Geert. Zorg gewoon dat je er bij bent. Info: www.80retroparty.be, 0474 / 41 64 68, geert.delandsheere@telenet.be.                         Reporter 17