Vijfde partij in Zwalm ( Zwalm 2030) – Dirk Remue: “ Voor ons zal het licht weer aangaan in Zwalm.”

Er waren geruchten dat er nog een partij ging opkomen uit de hoek van voormalig burgemeester Basiel Eeckhout.
Doordat sommige personen finaal afhaakten en Basiel Eeckhout het hierdoor voor bekeken hield werd er toch nog een alternatief gevormd en werd   op de valreep alsnog een partij samengesteld met vijf namen.

Naast die van Open Vld, CD&V Plus, voorZwalm en N-VA zullen de Zwalmenaren ook kunnen stemmen voor ‘Zwalm2030’. Initiatiefnemer is de 55-jarige Dirk Remue, voorzitter van het centraal kerkbestuur in Zwalm.
De andere kandidaten zijn: Anneke Van Wassenhove, Marnix De Gusseme, Anne De Cocker en Andy Ceuterick.

Een van de opmerkelijkste punten waarmee de partij uitpakt is dat het licht weer zal aangestoken worden zodat dit veiliger is voor zijn bewoners. De huidige meerderheid deed het licht na 23u immers uit door besparingszucht.
De ambitie van de partij is zeker één zetel binnen rijven meent Dirk Remue en meedoen.