Drie dagen feest in Sint-Maria-Oudenhove!

Vanaf vanavond is het met de (gratis!) Herfstconcerten op het Sint-Hubertusplein drie dagen feest in Sint-Maria-Oudenhove.

Organisator John De Clercq heeft een mooie affiche klaar:

Aanvankelijk programmeerde ik vrnl lokaal, nu durf ik al eens verder kijken naar leuke bands uit andere regio’s. En zo krijg je onverwacht toch wel bekende namen over de vloer. Zo staan er komende editie op het podium…. met Letz Zeppelin: Berre Van Hoeylandt (Paranoiacs, Red Zebra, The Wolf Banes, …) en Bruno Meeus (Wizards of Ooze en verkozen tot beste drummer van de Benelux 2018), met Bullfrog Tattoo: Luc Heyvaerts (Noordkaap, Gorki, Milk The Bishop). Ook Erik Van Biezen en Bart Buls zijn klinkende namen in de muziekscene en hebben hun strepen al meer dan verdiend. En uiteraard is er ook nog ruimte voor lokaal en minder lokaal talent. Kortom, het wordt dus knallen dit jaar! Een affiche waar ik best wel fier op ben… En eventueel minder weer kan niet deren want we staan droog onder een grote kadertent. 

Check Het Nieuwsblad, de Facebookpagina en de affiche hieronder voor meer info.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X