Eetfestijn en Grote Groenbuikworp om kas Windeekse Groenbuiken te spijzen

De Windeekse Groenbuiken organiseren op zondag 7 oktober – tijdens de ‘kleine kermis’   – hun jaarlijks eetfestijn én de Grote Groenbuikenworp. Tafelen kan tussen 11 u 30 en 14 u 30 in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Omstreeks 16 u 30 vindt op het Marktplein de Grote Groenbuikenworp plaats. Met wat geluk trek je met een waardevolle prijs naar huis.(Reporter 17, foto’s DDL)

Er worden steak (aan u de keuze: natuur — peper — archiduc) en zalm geserveerd. De kinderen smullen balletjes in de tomatensaus. Deelnemen kost 17 euro, kinderen betalen 9 euro. Ook afhalen van het eten is mogelijk. Met de opbrengst van het eetfestijn organiseert het kermiscomit é opnieuw een spetterende zomerkermis vanaf 28 juni tot en met 4 juli 2019. Steun de Windeekse Groenbuiken.
De Windeekse Groenbuiken, onder voorzitterschap van Filip Michiels, hebben Windeke kermis een aantal jaren geleden opnieuw op de kaart gezet. Met succes. Er volgden ronduit schitterende edities van kermis Windeke. Maar de Windeekse Groenbuiken hopen je opnieuw massaal te mogen verwelkomen op het steak — etentje en de Groenbuikenworp. Het kermiscomit é wil ook in 2019 een aantrekkelijke affiche presenteren. Voor het omvangrijk kermisprogramma is een pak euro’s nodig.
Kaarten voor het eetfestijn zijn te verkrijgen bij de Windeekse Groenbuiken, Slagerij Jan Vervust (Marktplein), Bakkerij Ryckaert en alle bestuursleden. Of via groenbuiken@gmail.com, voorzitter kermiscomit é De Windeekse Groenbuiken Filip Michiels, 0498/50 01 04.                 Reporter 17