Het regent cadeautjes in Scheldewindeke

‘MADE BY   VERO’ en Tr ésors d’ Axelle’ slaan de handen in elkaar en zetten op 5, 6 en 7 oktober tijdens de kermis van Scheldewindeke en het weekend van de klant hun deuren wagenwijd open. MADE BY VERO (Dreef 8)   én Tr ésors d’ Axelle’ (Pelgrim 43) hebben een leuke attentie voor de bezoekers. Tr ésors d’Axelle viert ook het 10-jarig bestaan, en wil de ‘tinnen’ verjaardag van de zaak niet onopgemerkt laten voorbijgaan. (Reporter 17, foto’s DDL

De immer goedlachse V éronique Coens legt uit: ‘Wie MADE BY VERO   een bezoekje brengt ontvangt een cadeautje voor het weekend van de klant en ontvangt ook een extra geschenk van Tr ésors d’Axelle wanneer je ook een bezoek aan deze zaak brengt. Het werkt ook omgekeerd, wanneer je een bezoek brengt aan Tr ésors d’Axelle, ontvang je daar een cadeautje van weekend van de klant, én ook een geschenk van MADE BY VERO en ook nog een extra verrassing voor het 10-jarig bestaan van Tr ésors d’Axelle. Het regent dus op 5, 6 en 7 oktober cadeautjes te Scheldewindeke. Onze klanten gaan maar liefst met 5 cadeautjes naar huis als deze ons beiden een bezoekje brengen’, glimt V éronique.

MADE BY VERO

V éronique Coens heeft een passie voor schoonheid en vorm. Een passie die zich vertaalt in handgemaakte & gepersonaliseerde sieraden met foto of tekst volledig naar de keuze van de klant, fantasiejuwelen, handtassen, sjaals, accessoires. Boeiende en tijdloze creaties én betaalbaar. Subtiel, de ontwerpen van de Scheldewindeekse V éronique Coens. Klasse, stijl, finesse. Maar ook met liefdevolle vreugde want kunst is voor V éronique levenskunst, het geven van schoonheid aan wie daar oog voor heeft. Accessoires van MADE BY VERO maken het verschil en zijn meerwaardebieders, ze accentueren uw persoonlijke karaktertrekken. Duurzaam en exclusief. Wie ‘MADE BY VERO’ draagt getuigt van klasse en smaak. V éronique maakt grensverleggende sieraden, juwelen, gedurfd, vooruitstrevend, gratie,…Ruim aanbod: Chartage, Be Jewels, Just BELLANI Style, Biba, Fiell, Sweet 7, IKKI,…

Tr ésors d’Axelle

We stellen je graag eens de cadeauwinkel Tr ésors d’ Axelle uit Scheldewindeke voor. Je kan er terecht voor geschenken & decoratieartikelen, handtassen, accessoires, fantasiejuwelen, geurkaarsen van Bridgewater & WoodWick. Eigen borduurwerk-atelier, enige in de streek met een grote keuze van handdoeken, fleecedekens, schorten, slabbetjes,…om te laten borduren voor groot en klein, alles volgens de keuze van de klant. ‘Een geschenk geven is een plezier. Een geschenk krijgen doet plezier’, is het motto van Tr ésors d’Axelle. Axelle gelooft in haar concept en wil tonen welke moderne onderneming Tr ésors d’ Axelle is. Een zaak waar je steeds met de glimlach wordt ontvangen. Voeg daarbij nog eens de persoonlijke en vriendelijke klantenservice. Helemaal mee met de trends.

Opendeurweekend

Kom op vrijdag 5 oktober van 10 u tot 20 u, zaterdag 6 oktober van 10 u tot 19 u en zondag 7 oktober van 10 u tot 17 u zeker eens langslopen bij MADE BY VERO, Dreef 8 Scheldewindeke en bij Tr ésors d’Axelle, Pelgrim 43 Scheldewindeke. Service en onthaal worden er nog met een hoofdletter geschreven.

Info: www.madebyvero.be (nieuw webshop), 0498 / 22 06 55, made.by.vero@telenet.be, www.tresorsdaxelle.be, 0475 / 98 25 02.                               Reporter 17