Con Animo herdenkt

Wat krijgt u als je onze bloedeigen Koninklijke Muziekvereniging Con Animo Oosterzele op de scene zet? Een meeslepend, beklijvend concert, zonder meer. Kom op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober in het Gemeenschapscentrum De Kluize Scheldewindeke volop genieten van het concert ‘Con Animo herdenkt’. De muziekvereniging wil de 100 ste verjaardag van het einde van de ‘Groote Oorlog’ niet onopgemerkt laten voorbijgaan. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Het concert zal je aanspreken. Con Animo zal je graag verwelkomen in GC De Kluize. Met een mix van muziek, woord en beeld gaat Con Animo je meenemen naar een stuk geschiedenis dat zich een eeuw geleden afspeelde. Con Animo kennende, het wordt een totaalspektakel dat zal bekoren. Con Animo heeft met Kris Van de Weyer een speciale gast uitgenodigd. De docente woord aan de Stedelijke Academie Zottegem, zal je samen met leerlingen verrassen met woord en taal. Na de pauze wordt het volop genieten van verfrissende en vermakelijke nummers. Beste muziekliefhebbers smul mee van de verrassing die Con Animo u alweer te bieden heeft. De ronduit schitterende Oosterzeelse Muziekvereniging bouwt verder op zijn succesrecept van de vorige jaren: keigoede muziek door een groep gemotiveerde en enthousiaste muzikanten. Als je het ons vraagt, een absolute aanrader. Het concert wordt gedirigeerd door Bart Van Der Strieckt en traditiegetrouw gepresenteerd in stijl door Dirk Haenebalcke. Je krijgt een gevarieerd programma geserveerd. Voorafgaand aan het concert (vanaf 19 u tot 19 u 45) wordt in foyer een gratis glaasje cava/fruitsap aangeboden. Het concert start om 20 u.
TICKETS tegen 12 euro zijn te verkrijgen via www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.                 Reporter 17
X