VITA masters verdedigden Belgische kleuren op masterinterland in Duitsland


Twee VITA masters werden geselecteerd om deel te nemen aan de masterinterland afgelopen weekend. Yves Herregodts werd deze week onverwacht opgeroepen voor de masterinterland in het Duitse Rehlingen. Yves, die zich dit seizoen toelegde op de horden en de kortste sprintnummers, nam de 400m voor zijn rekening en finishte in een knappe 58″2 ondanks een felle wind. Hij sluit hiermee seizoen in schoonheid af.

Luc Van Asbroeck bevestigde zijn uitmuntende conditie. Luc uitgenodigd voor de 1500m wedstrijd bij de M+50 finishte in 4’31” als vierde, hij miste wat snelheid op het einde door de voorbereiding voor aankomende kampioenschappen. Luc nam daarna deel bij de M+40 op de 5000m en eindigde in een heel mooie tijd van 16:10. Luc is meer dan klaar om te schitteren voor onze club op het Kampioenschap halve marathon van Vlaanderen komende vrijdag te Kuurne en op het BK marathon te Eindhoven op 14 oktober aanstaande. Wij hopen op een reeks medailles “fingers crossed for the Gold one Luc”.