Nieuw restaurant in Zottegem: De Toerist

Op dinsdag 9 oktober opent een nieuw restaurant in het centrum van Zottegem de deuren: resto/bar De Toerist.

Zaakvoerders Tim Pede en Jonathan De Smet namen  deel aan het VTM-programma Mijn restaurant. Het concept dat ze daarin voor De Toerist uitwerkten maakte zo’n indruk dat het ze sterkte om de stap naar een eigen restaurant. Vanaf volgende week is het zover. Op de kaart vind je vooral Belgische streekgerechten. “België heeft zeer goede gerechten en producten, maar al te vaak zijn ze te weinig bekend, wij willen daar verandering in brengen”, aldus Tim (sommelier) en Jonathan (kok).

Lees meer in Het Nieuwsblad via onderstaande link

Resto/bar De Toerist maakt jongensdroom waar

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X