Bezoek biogeitenboerderij – Klavertroef

Zaterdag 27 oktober 2018 van 14.30 tot 16.30 uur

Keerken 1 – 9860 Scheldewindeke (Oosterzele)

Inschrijven kan slechts tot dinsdag 23 oktober 2018 door overschrijving van 6 euro (leden) of 8 euro (niet-leden) op rekeningnummer van Velt Land van Rhode BE85 9796 1211 8606 met vermelding van “Klavertroef,   x-aantal personen + voor Veltleden: lidmaatschapsnummer(s) ”

Opgelet: het maximumaantal inschrijvingen is 20.

Bij het bezoek aan dit biobedrijf met meer dan 300 geiten en een eigen hoevewinkel krijgen geïnteresseerden uitleg over de bedrijfssituatie, de toekomstplannen en biologisch boeren. Daarna volgt een kijkje in de stal met uitleg bij de werking en de bijzonderheden van geiten houden. In de hoevewinkel is aansluitend een degustatie van 6 soorten geitenkaas voorzien met aangepaste toastjes.

 

Klavertroef werkt samen met OGC (Organic Goatmilk Coöperation) voor de ophaling van het grootste gedeelte van de melk  en met t Reigershof,  Het Hinkelspel en Karditsel voor het aanbod van harde en gerijpte geitenkazen.