Joachim De Maeseneer verwent zijn kiezers met een stripje

Joachim De Maeseneer Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen Lijst Samen
Joachim De Maeseneer Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen Lijst Samen

In bijlage kan je zijn persoonlijke flyer vinden. Geen saaie verkiezingsfolder, maar een stripje.

Op de ene kant wordt Joachim voorgesteld aan de hand van een stripje, hier leren de mensen Joachim beter kennen. Dit is opgebouwd in vier delen; zijn engagement voor de natuur, zijn familie, zijn werk als begeleider bij vzw Schoonderhage en zijn andere engagementen en hobby’s zoals bij het buurtcomit é in de wijk Pamelstraat-Nederwijk.

Op de andere kant staat er inhoud, voor wat staat Joachim De Maeseneer? Dit werd opgebouwd rond vier centrale thema’s, natuur&milieu, sociaal, evenementen en mobiliteit. Ook dit werd verfraaid met leuke tekeningen.

Deze folder werd ontworpen en getekend door een vriendin van Joachim, Evelyne Bocquet, waarmee hij samen in het kunstonderwijs zat. “Ik wou dat mijn folder zowel op esthetisch als op inhoudelijk vlak sterk was”. Dat de keuze viel op een stripje is niet verwonderlijk daar Joachim graag strips leest en verzamelt. “Inderdaad, een uit de hand gelopen hobby, ik schuim graag de vele Ninoofse rommelmarkten af op zoek naar strips en voor het stadsquiztoernooi stel ik de vragen voor de rubriek strips op”

Joachim kan je zondag terugvinden op plaats 31 op de lijst Samen, hij is één van de zes kandidaten van Groen op deze stadslijst