Leen Persijn kruipt in de huid van Angélique

Veeg de slapers uit je ogen, Bib Scheldewindeke heeft een sprankelend theateraanbod voor jou in petto. Neem alvast je agenda er bij en maak tijd voor cultuur. Op woensdag 24 oktober om 20 u brengt onze bloedeigen actrice en zangeres Leen Persijn in Bib Scheldewindeke de theatermonoloog ‘Angélique’ van Erik Vlaminck. (Reporter 17, foto DDL)

Angélique is het verhaal van een oudere vrouw die de greep op het leven verloren heeft. Als jong meisje is zij in het klooster getreden en als missie-zuster naar het toen nog ‘Belgisch Congo’ getrokken en daar begin van de jaren zestig allesbehalve ongeschonden halsoverkop vertrokken. En nu, zo veel jaar later, leeft zij met haar hebben en houden in opvangtehuizen. De ronduit schitterende vertolking van Leen Persijn werd op het schrijversfestival in Steenwijk (Nederland) met een staande ovatie ontvangen. Erik Vlaminck, die de novelle Angélique schreef, zal aanwezig zijn op de voorstelling in Bib Scheldewindeke. De toegang bedraagt 5 euro. Uw zitje reserveren kan via www.bibscheldewindeke.blogspot.com, 09 / 362 81 17, bibliotheek@oosterzele.be.                          Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X