De Windeekse Groenbuiken verwennen

Sympathisanten hebben op het steakfestijn van ‘De Windeekse Groenbuiken’ heel veel culinair plezier beleefd, ook de Grote Groenbuikworp blijft goed scoren. De inzet en het enthousiasme van de Windeekse Groenbuiken, onder het voorzitterschap van Filip Michiels, worden door de Scheldewindekenaars gewaardeerd. (Reporter 17, foto’s DDL).

Tijdens de ‘kleine kermis’ kon je dankzij De Groenbuiken gezellig tafelen in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Er werden traditiegetrouw steak en zalm geserveerd. Het werd tijdens de kermis ook genieten van de kermisattracties, de gezelligheid op het plein en in de caf é’s. De Windeekse Groenbuiken starten de voorbereidingen van de kerstboomverbranding (januari 2019), maar ook al aan te kruisen in uw agenda: de zomerkermis in juli 2019. De Windeekse Groenbuiken willen ook begin juli 2019 een rijk gevuld programma presenteren, een op en top volksfeest. Chapeau wat de Windeekse Groenbuiken doen voor de uitstraling van Scheldewindeke.

Het bestuur van De Groenbuiken houdt eraan alle deelnemers aan het steakfestijn en de Grote Groenbuikenworp te danken. Mooi om zien de grijpgrage handen. De Windeekse Groenbuiken danken ook heel speciaal de zaken die een warm hart tonen voor ‘De Windeekse Groenbuiken’ en waardebonnen schonken.

 

Prijswinnaars

Eerste prijs: 3 waardebon van 90 euro gewonnen door Sanne en Christel.

Tweede prijs: waardebon van 50 euro geschonken door optiek Eveline, waardebon van 25 euro Tr ésor d’ Axelle en waardebon van 15 euro Made by Vero. Tweede prijs: waardebon van 50 euro (0ptiek Eveline). Derde prijs: ter waarde van 30 euro   geschonken door Watt and more , Astene — Deinze. Vierde prijs: waardebon van 25 euro van Tr ésor d’Axelle. Vijfde en zesde prijs: waardebon van 15 euro van Made by Vero. Zevende tot tiende prijs: ledlamp geschonken   door Watt and more, Astene — Deinze.                 Reporter 17

X