Jenne toch! Burgemeester in stembureau zonder identiteitskaart

14/10/2018 – Zottegem – “Zemels” zeggen we in Zottegem. En of de zenuwen strak gespannen staan vandaag. Onder andere bij huidig burgemeester Jenne De Potter (CD&V). Hij stond met zijn gezin aan te schuiven aan het stembureau in het ontmoetingscentrum van Oombergen. Toen zijn vrouw terloops vroeg of hij zijn identiteitskaart bijhad moest hij schaamrood bekennen dat hij die vergeten was. Ze lag nota bene nog in het stadhuis. Na een tripje aldaar kon hij een half uur later dan initieel gepland zijn stem uitbrengen.

Ach Jenne, je moet het zo zien: het gaat een leuk verhaal blijven om te vertellen aan jouw kleinkinderen.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Zenuwen staan strak gespannen, burgemeester in stembureau zonder identiteitskaart